STOOMREINIGING
van professionele keukens
Een hygiënisch schone keuken vormt de basis van hemelse gerechten.


Horecazaken zijn onderworpen aan een strenge hygiënecode. Naast voorwaarden met betrekking tot hygiëne, opleiding, ongediertebestrijding en bouwkundige veiligheid, bevat de hygiënecode een HACCP-plan. HACCP is een preventief voedselveiligheidssysteem om gevaren tijdig op te sporen. Op deze manier worden microbiologische gevaren (schimmels, bacteriën), schadelijke stoffen en fysische gevaren sneller ontdekt.
Stoomreiniging biedt een niveau van hygiëne dat veel hoger is dan dat van traditionele schoonmaakmethoden, en helpt u om de keuken hygiënisch schoon te houden.
Organische vervuiling en vetten zijn de voornaamste oorzaak van verontreiniging in de keuken. Stoom verwijdert hardnekkig vuil en vet moeiteloos, ontgeurt, en doodt 99,999% van de bacteriën, schimmels en virussen. In één handeling. Zonder gebruik te maken van detergenten. En omdat uit 1 liter water zowat 1.700 liter stoom wordt gegenereerd, wordt er gemiddeld tot 80% op het waterverbruik bespaard.

Van het reinigen van afzuigkappen, ovens, koelcellen, gasbekkens en alle RVS-oppervlakken tot aan sanitair, stoelen, plafonds, onze stoomreinigers zijn ontwikkeld voor elke reinigingstaak.


Zichtbaar schoner. Voelbaar schoner. Wetenschappelijk aantoonbaar schoner.
Even met een natte dweil door de keuken? Misschien lijkt de vloer wel schoon, maar is hij ook écht schoon?
Dweilen met een aangepast detergent laat altijd een residu achter, waardoor nieuw vuil zich sneller kan nestelen. Het laat vaak ook nog vocht achter, wat een ideale bodem is voor bacteriën. Stoom houdt uw vloer en voegen écht schoon. Sneller, beter en op een milieuvriendelijke manier.
Zorg voor een veilige en hygiënische omgeving voor uw medewerkers en klanten. Maak gebruik van onze expertise en ontdek zelf de kracht van stoom.